Er is voor getalenteerde mensen altijd plaats binnen Ilfa. Van young professional die de eerste stappen wil zetten in de financiële wereld tot ervaren rot in het vak die al veel heeft gezien en meegemaakt, wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun talenten en expertise willen inzetten voor hun eigen ontwikkeling en de groei van Ilfa. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom!

Op dit moment hebben we geen open vacatures. Open sollicitaties zijn echter altijd welkom. Stuur een motivatie met cv naar info@ilfa.nl en dan nemen wij contact met u op.

Vergunning

Bescherming en vertrouwen.

Werken bij Ilfa

Uitdaging en
variatie.

Ilfa in de maatschappij‍

Betrokken en
sociaal.

Ervaringen van onze medewerkers

Benieuwd naar de ervaringen van (voormalig) stagiairs? Lees hieronder wat Joran, Alexandra en Sharushan van hun stage vonden en waarom ze na hun stage bij Ilfa zijn blijven werken.

Joran
Canfijn

“In mijn tussenjaar heb ik stage gelopen bij Ilfa. Vanaf dag één werd ik betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden en maakte ik kennis met de veelzijdigheid van het treasury vakgebied. Ik kreeg de mogelijkheid om mee te werken aan projecten van de Treasury Desk. Mijn stage was leuk en erg leerzaam door de grote variatie in werkzaamheden en de vrijheid die geboden werd mee te denken en werken. Toen ik begon aan mijn masteropleiding ben ik ook bij Ilfa blijven werken. Er werd intern heel goed rekening gehouden met mijn studiedruk. Na het afronden van de opleiding ben ik full time in dienst getreden bij de Treasury Desk.”

Alexandra
de Oliveira Mendes

“Afstudeerstage lopen bij Ilfa was een leuke uitdaging. Ik was echt onderdeel van het Treasury Desk-team. Het is geen stage waarbij je rotklusjes moet doen. Je krijgt vanaf de eerste dag dagelijkse taken, mag meedraaien bij projecten en je wordt betrokken bij veel dingen als je laat blijken daar interesse in te hebben. Uiteraard werd er ook ruimte geboden voor mijn scriptie en kreeg ik hulp als ik dat nodig had. Er is veel kennis binnen Ilfa waar je als stagiair veel van kan leren. Ik ben na mijn stage bij Ilfa blijven werken, omdat ik de ruimte had om door te groeien. Ook de afwisseling in het werk trok mij ook erg aan, omdat je zo nieuwe dingen blijft leren.”

Sharushan
Ponnudurai

“Ik doe mijn meewerkstage bij de Treasury Desk. Het is leerzaam, leuk en de perfecte plek om een treasury bedrijf te ervaren. Ik mag verschillende werkzaamheden verrichten en ben betrokken geweest bij diverse projecten zoals de Treasury Scrums. Hierdoor heb ik in korte tijd veel kennis opgedaan. Ik ben stagiair, maar mag als volwaardig lid van de Treasury Desk meedraaien. Ik heb vaste dagelijkse werkzaamheden en heb samen met een college de leiding over een klantproject. Er wordt zeker rekening gehouden met het feit dat ik nog niet alle benodigde kennis heb en ik krijg begeleiding en hulp waar nodig. Het team staat open voor vragen en geeft ondersteuning. Dit is kenmerkend voor Ilfa, er wordt veel waarde gehecht aan openheid en betrokkenheid van medewerkers. Ik ga met plezier en veel motivatie naar werk. Dat komt door de afwisseling, waardoor ik steeds weer uitgedaagd wordt en veel kennis kan opdoen, en de verantwoordelijkheden die ik krijg, die mij de kans geven om mezelf te ontwikkelen. Daarbij hangt er een goede sfeer in het team en communiceren we veel met elkaar. De eerste dagen werd ik meteen goed opgevangen en voelde ik me snel op mijn plek.”