Het takenpakket van treasury is uitgebreid. Het omvat zaken variërend van lange termijn strategie tot dagelijkse operationele werkzaamheden. Elke discipline binnen treasury vraagt om specifieke kennis, tools en vaardigheden. Het kan zijn dat dit (tijdelijk) niet in huis is of dat het niet rendabel is om dit voor de eigen organisatie in te richten. Onze Treasury Desk biedt de oplossing. De Treasury Desk is een team van ervaren treasury specialisten. Zij zijn in te zetten voor onder andere cash-, rente- en valutamanagement, het afsluiten van transacties, het verzorgen van financiële rapportages en het beantwoorden van vragen. Voor deze activiteiten hebben we vergunning als beleggingsonderneming en hebben we ESG geïncorporeerd in onze dienstverlening.

Onze werkzaamheden zijn op uw organisatie en wensen afgestemd en de Treasury Desk staat voor u klaar wanneer u dat wilt. De afspraken staan niet in steen geschreven. Onze ondersteuning kan meegroeien of terugtreden naar uw behoeften. Door de Treasury Desk is een eigen professionele treasury binnen handbereik, ongeacht de grootte van en ervaring binnen uw organisatie.

Lees meer in de Treasury Desk brochure.

Transactie support

Profiteer van marktkennis en ervaring.

Treasury abonnement

De sparringpartner voor uw treasury.

Treasury outsourcing

Besteed taken uit aan specialisten.

Treasury volume

De klanten die per 1-1-2023 ondersteuning kregen van de Treasury Desk hebben een gezamenlijke cashflow van bijna 14 miljard euro. Het overgrote deel van deze geldstromen bestond uit euro’s, namelijk 96 procent. In 2022 is er voor ruim 580 miljoen aan FX-opties, swaps en spots gesloten. De totaalwaarde in euro’s van leningen en derivaten dat de Treasury Desk beheerde per 1-1-2023 was bijna 2,3 miljard.

Bewaakte cashflows

FX-opties, swaps en spots

Leningen en derivaten