Ilfa wil dat elke organisatie over de juiste financiële middelen, kennis en inzicht beschikt waarmee ze hun ambities kunnen realiseren. Wij kunnen een klant bij elk onderdeel van het financiële proces ondersteunen. Van advies tot uitvoering, Ilfa staat naast de ondernemer en loodst hen door de financiële wereld heen. We zijn betrokken, deskundig en hands-on en maken oplossingen mogelijk die eerder ontoegankelijk waren. Wij hebben alle kennis en kunde in huis en kunnen helpen bij de opzet en uitvoering van allerhande taken en opdrachten. Zo zorgen we er samen voor dat een onderneming voldoende financiële middelen heeft, zodat zij haar ambities kan verwezenlijken.

Vergunning

Bescherming en vertrouwen.

Werken bij Ilfa

Uitdaging en
variatie.

Ilfa in de maatschappij‍

Betrokken en
sociaal.

Ilfa Treasury Support B.V.
Bergrand 226
4707 AT Roosendaal, Nederland
BTW: NL808802185B01
KVK: 20081500
Ilfa België
Rubensstraat 104/29
2300 Turnhout,
België
BTW: BE 0480.310.742

Onze experts

Irma
Langeraert

Irma heeft Ilfa opgericht in 1995. Haar deskundigheid zit in het oplossen van complexe financiële vraagstukken waarbij verschillende financieringsvormen ingezet en gestapeld moeten worden. Irma is sterk in het maken van verbindingen en het creëren van een positieve sfeer.

Gerard
van Baar

Gerards kracht zit in doorvragen, samenwerken en het eenvoudig maken van complexe situaties. Financiële vraagstukken zijn voor hem een uitdaging en zodra deze inzichtelijk gemaakt zijn, werkt Gerard doelgericht zonder de klant uit het oog te verliezen.

Jean Pierre
Renard

Jean Pierre is een expert het begrijpen en analyseren van problemen. Hij gelooft dat je kunt helpen als je de wereld en uitdagingen van klanten begrijpt. Oplossingen komen in samenwerking met de klant tot stand, niet alleen door te luisteren, maar ook door mee te denken en uit te dagen.

Jan
Rietveld

Jan is expert in finance, treasury en risk consulting. Al jarenlang is Treasury-linQ, het bedrijf van Jan Rietveld, verbonden aan Ilfa door middel van een verbonden agentschap. Deze samenwerking is geïntensiveerd, want Jan werkt nu ook onder naam van Ilfa.

Renee
Mellaard

Renees kwaliteit zit hem in het begrijpelijk maken van complexe processen door de essentie terug te brengen naar simpele voorbeelden. Snel schakelen en aanpassen aan de huidige situatie maakt het mogelijk om een vooropgesteld doel te bereiken.

Frank
van den Hoek

Frank is goed in modelleren en analyse en combineert die krachten in het samenbrengen van inhoud en geld. Met zijn modellen laat hij bestuurders zien wat ze nog niet weten en de cijfers gaan met de inhoud leven.

Jeroen
de Backer

Jeroen is het hoofd van de Treasury Desk. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse processen die wij voor klanten verzorgen en is hét aanspreekpunt wat betreft inhoudelijke vragen over cijfers en de dagelijkse gang van zaken.

Hugo
Berkhout

Deze tekst volgt nog.

Roy
Wiessner

Roy is lid van de Treasury Desk. Samen met Jeroen en collega's verzorgt hij dagelijkse processen voor klanten.

Joran
Canfijn

Joran is lid van de Treasury Desk. Samen met Jeroen en collega's verzorgt hij dagelijkse processen voor klanten.

Natin
Adjodhia

Natin is de nieuwe aanwinst voor de Treasury Desk. Samen met Jeroen en collega's verzorgt hij dagelijkse processen voor klanten.

Filip
Verboven

Filip is als softwareontwikkelaar al ruim 17 jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Ilfa-software. Hij zorgt dat klanten duidelijk inzicht krijgen in bankkosten en waar deze verminderd kunnen worden.

Jan
Jochems

Jan is software developer en samen met Filip verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Ilfa-software.

Noud
Vrijdag

Noud zit in de laatste fase van zijn opleiding en loopt stage bij Ilfa. Hij is (mede)verantwoordelijk voor onder andere de boekhouding.

Kelly
Hoefnagels

Kelly is als officemanager de duizendpoot binnen Ilfa. Naast haar taken als officemanager ondersteunt ze ook de Treasury Desk en de verschillende marketingactiviteiten.

Rowan
Hermes

Rowan is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten en communicatie van Ilfa, zowel intern als extern.